Sportschool Haberland

Be Cool  by Toni

IMPACT Muay Thai/K1/MMA evenement in De Hanenhof             16 oktober 2011

Sundes Arif betrad als eerste de ring voor onze sportschool. Met een gewicht van 63,1 kg tegen 66 kg van Anne Weber van JEGO Gym. Sundes twijfelde nog om de partij aan te nemen daar Anne niet aan de afgesproken gewichts matching voldeed. Maar na kort overleg overwon haar karakter als vechtster om deze partij toch te vechten. En dit ook met een goed resultaat. Sundes won deze partij overduidelijk  alle drie de rondes op punten.

Als tweede stapte Johnny Nievelsteyn in de ring, Deze partij begon voor beide vechters goed en ging in de eerste ronde vrij gelijk op. Daarna trok de tegenstander van Johny in de volgende rondes de partij naar zich toe door veel gebruik te maken van harde low-kicks. Johnny wist zich er hard doorheen te slaan en kwam in de partij met goede stoten terug. Maar de punten achterstand kon hij helaas niet meer wegwerken. Johnny bleef overeind staan maar verloor deze partij op punten.

De derde partij was voor Sammy Sturm en kwam uit tegen een vechter van Silent Dragon uit Gouda. Deze tegenstander bekeek zijn partij goed en beide vechters hadden wisselende combinatieaanvallen. Sammy moest in de derde ronde zelfs acht tellen rust nemen voor een treffer op zijn lever. Ook Sammy vocht zijn partij uit op een Super karakter, maar helaas verloor hij  op punten.

Als vierde vechter kwam Ivo Grommen in de ring. Ivo bekeek zijn partij en bouwde deze goed op. Over en weer werden de punten gescoord. Voor Ivo leek het wel of in de derde ronde zijn energie uit zijn benen waren waardoor hij voornamelijk  met boksen goed scoorde en hier en daar nog met enkele trappen. Helaas verloor Ivo deze partij op punten.

Bobbie Kluitenberg zou vandaag ook de ring betreden, maar bij de weging was Bobbie 5kg zwaarder dan haar tegenstandster. Bobbie probeerde dit gewicht nog te drukken voor de pauze, maar ook na de herhaalde weging mocht dit helaas nog niet helpen. En de Bond vond het verschil nog teveel. Jammer maar helaas, volgende keer toch een nieuwe weegschaal kopen.....

Alle vechters en verzorgers/coaches hebben zich goed ingezet en een vechterskarakter getoond. Dit is een goed vooruitzicht voor de volgende gala's.


OESH

Toni Haberland
Facebook | Link2 | Link3

Copyright © 2012. Sportschool Haberland All Rights Reserved.


Webmaster Guus Martens

guus.martens@planet.nl